• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت

ویروس زدایی فضای اداری و خوابگاهی و توزیع بسته های مقابله با ویروس کرونا در بین پرسنل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1399-02-15 | تعداد بازید :773

باتوجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم ویروس زدایی در ادارات و دانشگاه ها و بخشنامه های ستاد استانی مبارزه با کرونا، دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج نیز ضمن تهیه مواد ضدعفونی کننده اقدام به این امر در راستای حفظ سلامت پرسنل نمود.

همچنین با پیگیری های سرپرست واحد سنندج، بسته های خودمحافظتی شامل ماسک و دستکش از سوی ستاد استانی مبارزه با ویروس کرونا، در اختیار پرسنل دانشگاه قرار گرفت.