• شرایط و امتیازات پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • بازنگری تأثیر اراده در وقوع طلاق در فقه تطبیقی/نویسنده: دکتر عبدالصمد مرتضوی دانش آموخته دانشگاه مذاهب اسلامی / ناشر: دانشگاه مذاهب / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان و پاییز ۱۴۰۱
  • همگرایی و واگرایی در متون تاریخ و جغرافیای اسلامی (از ابتدا تا پایان قرن چهارم هجری) /نویسنده: دکتر مهدی خزائی/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • درآمـدی بر علم عـرفـان نظـری/نویسنده: دکتر سید محمدتقی شاکری/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه

برگزاری جلسه داخلی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد قم به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1399-04-02 | تعداد بازید :6383

شنبه 31 خرداد 1399 جلسه داخلی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد قم برگزار شد. سرپرست واحد قم ضمن تبریک روز بسیج اساتید به ریاست محترم، اعضای محترم هیئت علمی و اساتید دانشگاه و همکاران واحد قم از عملکرد خوب و جهادی همکاران در سال تحصیلی 98-99 به ویژه در قسمت آموزش که کلاسهای فشرده و منظم در دوره خاص کرونا برگزار نمودند،تقدیر و تشکر کرد.

حجت الاسلام دکتر اخلاقی سرپرست واحد قم با اشاره به آیات الهی در قرآن مجید که وعده پیروزی قطعی «حزب الله» را داده، تاکید نمود: همه مسئولان دولت و حکومت و نیز ما که در قسمت­ های آموزشی و اداری خدمت می­کنیم یا جزء حزب الله یا خدای نکرده حزب طاغوت یا در مسیر رسیدن به حزب الله هستیم. باید مراقب باشیم، روحیه اداری پیدا نکرده بلکه با الگو قرار دادن شهدایی همچون مهندس چمران، به طور شبانه روزی برای اسلام عزیز و اعتلای نظام اسلامی مجاهدت کنیم و خود را برای حکومت جهانی مستضعفان به یاری خدا دیر یا زود محقق خواهد شد، آماده نماییم.

دومین نکته مورد تاکید وی تلاش برای ارتقای روحی، اخلاقی، مهارتی و آموزشی همکاران بود. به گونه­ ای که بتوان پیام­ های نجات­ بخش اسلام را به بهترین شکل بر جهان عرضه کرد. متاسفانه کشورهای غربی پیام و سبک زندگی غلط خود را با بهترین ابزار و پیچیده ترین روش­ها در جهان گسترش می دهند اما بسیاری از ماها هنوز تصور می کنیم فقط با سخنرانی و تکرار جملات می توانیم پیام های اسلام را در جهان منتشر کنیم.

نکته­ ی دیگری که توسط سرپرست واحد قم مورد اشاره و تاکید قرار گرفت؛ تقدیر و تشکر از مسئولان عالی دانشگاه بود و توجه به اینکه یک کارمند مطلوب و بسیجی وظیفه ­اش تمرکز بر انجام وظایف محوله و قدرشناسی از مسئولان است. همچنین ایشان اظهار امیدواری کرد که این واحد بتواند روز به روز پیشرفت نماید و عالمانی تقریبی پرورش دهد.

چهارمین نکته در مطالب سرپرست واحد قم؛ تاکید بر صبوری در کار تیمی، حفظ حرمت، بردباری، انتقادپذیری، احترام خاص به تمام علمای اسلام و انقلابی بود و اینکه مردم رفتار ما را تماشا می­کنند، جوانان حساس و دقیق شده­اند؛ مخالفین انقلاب و نظام با برجسته کردن موارد انگشت شمار، تلاش می­کنند مفاسد را به کل نظام تعمیم دهند، ما باید مراقب باشیم به چنین دام­هایی نیفتیم و حرمت بزرگان و پیشکسوتان را حفظ کنیم.

واحد قم در آستانه برگزاری امتحانات پایان ترم در مقطع کارشناسی و دکتری و نیز تبلیغ برای جذب تعدادی از روحانیون برای ادامه تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری است.