فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان) سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۰۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره کارشناسی ارشد با استناد به آیین نامه‌های وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه­، برای سال تحصیلی 1404-1403 از بین دانشجویان برتر، در کلیه رشته‌های دارای پذیرش دانشجو (تحصیل به صورت رایگان) با رعایت کامل مقررات مربوطه دانشجو می‌پذیرد.

شرایط پذیرش:

1- متقاضی باید دانشجوی مقطع کارشناسی پیوسته ورودی بهمن 98 یا ورودی 99 باشد.

2- متقاضی باید در طول شش نیمسال، حداقل سه چهارم واحدهای درسی را گذرانده باشد.

3- متقاضی باید از لحاظ میانگین کل، جزو 20 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.

4- متقاضی باید حداکثر در مدت 8 نیمسال و نهایتاً تا تاریخ 1403/06/31 دانش آموخته شود.

5- محدویتی برای دانشجویان آقا از جهت نظام وظیفه برای ادامه تحصیل وجود نداشته باشد.

6- پذیرش در این دوره برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی دانشجو امکان پذیر می باشد.

رشته های پذیرش:

*فقه مقارن و حقوق خصوصی  اسلامی

*فقه مقارن و حقوق  عمومی  اسلامی

*فقه مقارن و حقوق  جزای  اسلامی

*علوم قرآن و حدیث

*تاریخ اسلام

*ادیان ابراهیمی

تذکرهای لازم

-ارائه درخواست داوطلب به منزله پذیرش قطعی نمی‌باشد و پذیرش قطعی داوطلبان پس از بررسی و اعلام نتایج نهایی توسط معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.

-تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده در این دوره مجاز نیست.

- دانشجویان کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) امکان شرکت در این دوره را ندارند.

- تحصیل در دوره پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان مقطع کارشناسی ارشد، رایگان است.

-دانشگاه، فاقد خوابگاه است.

-هر داوطلب صرفاً می تواند نسبت به اخذ پذیرش نهایی از یک دانشگاه اقدام نماید.

مدارک لازم جهت شرکت در فراخوان کارشناسی ارشد:

1- ارائه فرم مربوطه که توسط آموزش دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی، تایید و مُهر شده باشد. (فرم پایین صفحه)

2-ریز نمرات تایید شده دوره کارشناسی

3- کپی شناسنامه و کارت ملی

4-  اصل فیش واریزی به مبلغ 2/000/000 ریال (دو میلیون ریال­) به حساب شماره 55138486 نزد بانک تجارت به نام دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی- (شناسه واریز 13778811789)

*متقاضیان باید شخصاً فرم درخواست را از طریق سایت این دانشگاه دریافت و پس از تکمیل فرم مذکور به معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی حداکثر تا پایان بهمن ماه 1402 تحویل نمایند.

در صورت نیاز با شماره‌ زیر تماس حاصل نمائید.

(داخلی 416 ) 66465252-021

یا به کارشناس مسئول تحصیلات تکمیلی، (آقای محمد حیدریان) مراجعه نمائید.

دانلود شود: فرم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403 (استعداد درخشان)

کلید واژه ها: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی دانش آموختگان