برگزاری سلسله نشست های "المتغیرات الاقلیمیه و انعکاساتها علی الامه الاسلامیه"

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۱ کد : ۱۵۰ اخبار و رویدادها
برگزاری سلسله نشست های "المتغیرات الاقلیمیه و انعکاساتها علی الامه الاسلامیه"

دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در راستای گسترش همکاری های علمی بین المللی سلسله نشست هایی با عنوان "المتغیرات الاقلیمیه و انعکاساتها علی الامه الاسلامیه" با سخنرانی اساتیدی از کشورهای حوزه مقاومت؛ عراق، سوریه و لبنان طی سه جلسه برگزار کرد.

دکتر نداء الکعبی سردبیر خبرگزاری اخبار الوطن کشور عراق، موضوع تغییرات منطقه ای و انعکاس آن را در عراق در تاریخ  ۲۵ بهمن ماه 1402 مورد بررسی قرار داد.

در تاریخ ۲۶ بهمن ماه نیز دکتر صفاء قدور استاد دانشگاه الشام کشور سوریه، تغییرات منطقه ای و آثار آن را در سوریه مورد نقد و بررسی قرار داد.

در آخرین نشست نیز دکتر لیندا طبوش استاد دانشگاه اللبنانیه کشور لبنان در ۲۷ بهمن ماه موضوع را در لبنان مورد بحث و بررسی قرار دادند.

این سلسه نشست ها با مدیریت دکتر مریم غلامی عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و دکتر محمد فاضلی کارشناس دفتر همکاری های علمی بین المللی  برگزار، و مورد استقبال دانشجویان و اساتیدی از دانشگاه های بین المللی مذاهب اسلامی، علامه طباطبایی، فرهنگیان و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرار گرفت.