برگزاری جلسه شورای اداری دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه، معاونین، اعضای هیئت علمی و مدیران

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۱ کد : ۱۶۲ اخبار و رویدادها

جلسه شورای اداری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، با حضور ریاست دانشگاه، معاونین، اعضای هیئت علمی و مدیران بخش های مختلف روز دوشنبه 21 اسفند ماه در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.

جناب آقای دکتر سیدعباس صالحی ریاست محترم دانشگاه در این جلسه ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تشکر از زحمات همکاران در معاونت های مختلف در یکساله گذشته،با تاکید بر فلسفه دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، گفت: این دانشگاه دارای مسئولیت و ماموریت های مهم اجتماعی و به عبارتی در دسته بندی دانشگاه های نسل چهارم قرار می گیرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در معاونت های مختلف دانشگاه در قالب برنامه تحول، افزود: برنامه طرح تحول نقشه گذاری هایی کرده که امکان ارزیابی به ما می دهد که در کدام بخش ها جلو هستیم و کجا باید بیشتر کار کنیم.

دکتر صالحی خاطرنشان کرد: برای این کار لازم بود ما ابتدا فلسفه ماموریتی دانشگاه را بشناسیم و عزم جمعی برای تحقق ماموریت آن داشته باشیم در حوزه  های مختلف، و یک برنامه جامعی داشته باشیم که چشم انداز و نقشه راه ما را برای آینده ترسیم کند که بحمدالله هر دو اتفاق افتادکه جا دارد از همکاری، همدلی و همراهی همه همکاران علمی و اداری در معاونت های مختلف قدر دانی کنیم.

در ابتدای این جلسه آقای دکتر جمالی فر؛ معاون فرهنگی و دانشجویی، آقای دکتر پروین معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، آقای دکتر برومند اعلم معاون پژوهش و فناوری و خانم دکتر حیدری؛ معاون توسعه، پشتیبانی و مدیریت منابع به گزارشی از فعالیت ها و اقدامات معاونت های متبوع خود درخصوص اجرای برنامه طرح تحول دانشگاه ارائه نمودند.