"مسابقه نکات کلیدی ۳۰ جز قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان" (ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه در تمامی شعب)

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۶۳ اخبار و رویدادها

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت ماه مبارک‌ رمضان برگزار می کند: "مسابقه نکات کلیدی ۳۰ جز قرآن کریم" (ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه در تمامی شعب)

منبع مسابقه: نکات کلیدی سی جز قرآن کریم که به صورت عکس نوشته، روزانه در کانال رسمی دانشگاه در پیام رسان ایتا به نشانی @mazahebnews بارگذاری می شود، (همچنین علاقه مندان می توانند جهت دریافت تمام فایل ها از اینجا اقدام نمایید).

*زمان برگزاری مسابقه: 21 فروردین 1403 از ساعت: 11 ظهر بصورت مجازی و چهار گزینه ای از طریق پیوند زیر برگزار خواهد شد.

لینک ورود به صفحه آزمون مجازی  "مسابقه نکات کلیدی ۳۰ جز قرآن کریم"  در 21 فروردین 1403

به برندگان مسابقه جوایز نقدی از طرف امور فرهنگی دانشگاه اهدا خواهد شد.

( ۲۰ )