دیدار وابسته علمی و دبیر سفارت ژاپن در ایران با مسوولان دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۹ کد : ۱۶۴ اخبار و رویدادها

خانم دکتر موریتا استاد دانشگاه و وابسته علمی سفارت ژاپن در ایران، به همراه آقای دویو دبیر سفارت، امروز دوشنبه ۲۱ اسفندماه مهمان دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی بودند.

در جلسه‌ای که با حضور ایشان در معاونت پژوهش برگزار گردید، راهکارها و بسترهای لازم برای همکاری مشترک علمی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی با دانشگاه های ژاپن بررسی گردید و هر دو طرف پیشنهادات و انتظارات خود را مطرح نمودند.

در این دیدار معاون محترم پژوهش دانشگاه آقای دکتر برومند و عضو هیات علمی دانشگاه و مدیر گروه ادیان و مذاهب آقای دکتر شاورانی به نمایندگی از دانشگاه حضور داشتند.