۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۰ کد : ۱۷۶ اخبار و رویدادها

نشست مشورتی و هم‌افزایی اعضای هیئت علمی با معاونت پژوهشی در خصوص حضور کیفی دانشگاه در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران روز شنبه مورخ 2 اردیبهشت در دفتر معاونت پژوهشی برگزار گردید.

در این جلسه بر همفکری، هم‌افزایی و معرفی دانشگاه با استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی در میان مراکز علمی و پژوهشی همسو در بخش داخلی و بین‌المللی نمایشگاه تاکید گردید و ایده ها و راهکارهای پیشنهادی متنوعی طرح و بررسی شد.

مقرر گردید دانشگاه هم بخش ناشران عمومی و بخش بین‌المللی حضور فعال داشته و از ظرفیت نمایشگاه برای برگزاری نشست های تخصصی در راستای اهداف و ماموریت‌های دانشگاه بهره برداری نماید.