برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه با حضور روسای شعب دانشگاه

۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۲ کد : ۲۴۴ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه با حضور روسای شعب دانشگاه

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در روز شنبه، نهم تیرماه، به منظور بررسی وضعیت آموزشی، پژوهشی، اداری و فرهنگی شعب دانشگاه در سنندج، زاهدان، گنبدکاوس و بندرعباس، با حضور روسای محترم شعب برگزار شد.

در این جلسه ابتدا روسای محترم شعب گزارشی از وضعیت شعب، مزیت‌ها و چالش‌های فراروی شعب در زمینه آموزشی، فرهنگی و امکانات فیزیکی ارائه دادند.

سپس معاونین محترم دانشگاه، انتظارات حوزه مربوطه از شعب را مطرح کردند.

در پایان نیز، رئیس محترم دانشگاه، رویکرد دانشگاه نسبت به شعب را در پنج محور مورد تاکید قرار دادند: برنامه‌ریزی و فعالیت شعب دانشگاه در چارچوب برنامه تحول، افزایش کیفیت شعب دانشگاه، توجه به ابعاد فرهنگی فعالیت شعب، تعامل فعال شعب با محیط بیرونی و همگرایی و هم‌افزایی شعب و مرکز.

هم‌چنین روسای محترم شعب در زمان حضور در دانشگاه، دیدارهای جداگانه‌ای با رئیس محترم دانشگاه، معاونین و مدیران محترم دانشگاه برگزار کردند.

( ۴ )