کارگاه آئین نامه‌‌ها و تکالیف علمی، آموزشی و اجرایی اعضای هیئت علمی در دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی برگزار شد

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۴۵ اخبار و رویدادها

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، کارگاه آئین نامه‌‌ها و تکالیف علمی، آموزشی و اجرایی اعضای هیئت علمی (بخش اول. قوانین استخدامی اعضای هیئت علمی وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری) در دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی برگزار شد.

آگاهی اعضای محترم هیئت علمی از قوانین، مقررات و الزامات تعریف شده در اسناد بالادستی، از مهمترین پیشران‌های پیشرفت و توسعه دانشگاه به شمار می‌رود و می‌تواند در ارتقاء سطح توانمندی های اعضای محترم هیئت علمی نقش بارزی ایفا کند. بنا بر همین ضرورت، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در مورخ 19 نیر 1403 اقدام به برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان "آشنایی با تکالیف و وظایف اعضای هیئت علمی در آئین‌نامه استخدامی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه" مختص اعضای هیئت علمی دانشگاه نمود.

در این کارگاه دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی، استاد علم‌سنجی و علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شاهد به عنوان مدرس این کارگاه، ضمن اشاره به ملزومات و تکالیفی که در راستای توانمندسازی، ترفیع، ارتقا، رکود علمی، پایه تشویقی، جهش علمی و سرآمدان آموزشی برای اعضای هیئت علمی وجود دارد، تاکید به دانستن قوانین مرتبط با آن ملزومات برای اعضای هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی داشت.

برخی از مباحث مطرح شده در این کارگاه می‌توان به دو بخش اصلی 1. آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامل: تعاریف و اختصارات، ورود به خدمت و استخدام، انتصاب و تبدیل وضعیت، حقوق و تکالیف، توانمندسازی، نظام پرداخت حقوق و مزایا، ماموریت و انتقال، مرخصی‌ها، بیمه و امور رفاهی، پایان خدمت و سایر مقررات 2. گزیده‌ای از مقررات حق‌التدریس شامل: میزان حق‌التدریس و صورت‌های مختلف مربوط به حق‌التدریس در تابستان اشاره کرد.

بخش پایانی کارگاه نیز به طرح نظرات،‌ دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ اختصاص داشت. در جلسات بعدی، این کارگاه در سطح سایر قوانین و مقررات مربوط به اعضای محترم هیئت علمی،‌ از جمله آئین نامه ارتقاء مرتبه، آئین نامه ترفیع، دستورالعمل اجرایی پایه تشویقی و ... ادامه خواهد داشت.