نشست بررسی راهکارهای همکاری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور دکتر ربانی

۲۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۴۶ اخبار و رویدادها

دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در راستای گسترش همکاری های فرهنگی و بین‌المللی روز چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ میزبان دکتر محمد علی ربانی، دستیار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گفتگوهای فرهنگی و حقوق بشر، بود.

این نشست با حضور دکتر مهدی جمالی فر، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دکتر مریم غلامی، مدیر کل دفتر همکاری های علمی بین المللی، آقای غفار مهردوست، مدیر فرهنگی و روابط عمومی و آقای کوروش صالحی، کارشناس مسئول همکاری های علمی بین المللی دانشگاه، برگزار شد.

ابتدا دکتر مهدی جمالی فر ضمن خیر مقدم،به معرفی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، اهداف و رسالت  و ظرفیت های ویژه دانشگاه پرداخت و از آمادگی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در همکاری با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خبر داد.

دکتر محمد علی ربانی نیز ضمن تشکر از دعوت دانشگاه، ظرفیت های دانشگاه را به منظور انجام فعالیت های علمی- فرهنگی و بین المللی مناسب ارزیابی کرد.

دکتر ربانی در ادامه به معرفی ظرفیت های موجود در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور همکاری با دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی پرداخت.

در ادامه دکتر مریم غلامی ضمن تشکر از حضور دکتر ربانی در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، با توجه به ظرفیت دانشگاه، پیشنهاد راه اندازی دبیرخانه گفتگوهای فرهنگی و تقریبی در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی را مطرح کرد که مورد استقبال دستیار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گفتگوهای فرهنگی و حقوق بشر قرار گرفت، و مقرر شد طرح راه اندازی دبیرخانه جهت ادامه همکاری ها به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تقدیم شود.