تبریک انتخاب ریاست دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی به عنوان 《وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی》دولت چهاردهم

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۹ کد : ۲۴۹ اخبار و رویدادها

جناب آقای دکتر سید عباس صالحی به پیشنهاد ریاست محترم جمهور و با اکثریت آراء از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان "وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی" دولت چهاردهم انتخاب شدند.

روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی از طرف اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه، ضمن قدردانی از ریاست محترم جمهوری، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی انتخاب شایسته جناب آقای دکتر سید عباس صالحی با اکثریت آرا به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم تبریک عرض نموده، برای ایشان آرزوی توفیقات روزافزون از درگاه پروردگار متعال مسألت دارد.

گفتنی است دکتر سید عباس صالحی از دیماه ۱۴۰۰ تا کنون ریاست دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی را نیز برعهده دارند.