اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته‌شدگان‌ نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۴۶ کد : ۲۵۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته‌شدگان‌ نهایی آزمون‌ ورودی‌ دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال 1403 دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

ضمن تبریک قبولی پذیرفته شدگان گرامی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی به اطلاع می رساند ثبت نام در این دانشگاه در دو مرحله اینترنتی و حضوری انجام می‌پذیرد.

ثبت نام اینترنتی در روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۱ انجام خواهد گرفت. (نحوه انجام ثبت نام اینترنتی و بارگذاری مدارک متعاقبا اعلام می گردد.)

ثبت نام حضوری: در روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۸  صورت می‌گیرد و لازم است اصل مدارک تحصیلی و شناسنامه ای، همراه داوطلب باشد.

ضمنا راهنمایی لازم از طریق پیامک به پذیرفته شدگان گرامی انجام خواهد شد‌.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی