جزئیات برگزاری آزمون اختصاصی طلاب در تاریخ ۸ شهریور

۰۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۵۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
جزئیات برگزاری آزمون اختصاصی طلاب در تاریخ ۸ شهریور

بر اساس برنامه زمان بندی اعلام شده، آزمون اختصاصی ویژه طلاب در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در تاریخ 1403/06/08 ساعت 9 صبح در ساختمان مرکزی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در تهران برگزار خواهد شد.

داوطلبین محترم آزمون اختصاصی طلاب جهت ورود به صفحه دریافت کارت آزمون اینجا کلیک کنند سپس کد پیگیری را وارد کرده و کارت آزمون را از انتهای صفحه دریافت نمایند و آن را چاپ نمایند.

در صورت عدم دسترسی به کد پیگیری اینجا کلیک کنید و درخواست خود را ارسال فرمایید تا کد پیگیری برای شما فرستاده شود.

اگر قبلا کد پیگیری برای شما از طریق پیامک ارسال شده است نیازی به طی مراحل فوق ندارید و از طریق لینک و کد ارسالی به سامانه مراجعه کرده و پرینت کارت آزمون اختصاصی طلاب را دریافت نمایید.

ضمنا همانطور که در کارت آزمون درج شده است حضور داوطلب نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل دانشگاه الزامی است در صورت بروز هر گونه مشکل در دریافت کارت تا ساعت 14 روز چهارشنبه 1403/06/07 با شماره 02166465252 داخلی 402 (آقای مرادی) تماس بگیرید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی