اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (سنجش) سال ۱۴۰۳دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۰ کد : ۲۵۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (سنجش) سال 1403 دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، به نکات زیر جهت ثبت نام در این دانشگاه توجه نمائید:

فرآیند ثبت‌نام شما در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در دو مرحله، ثبت‌نام اینترنتی و حضوری انجام خواهد شد که انجام هر دو مرحله الزامی است.

1. ثبت‌نام اینترنتی:

پذیرفته شدگان مکلفند این مرحله از ثبت ­نام را در روز یکشنبه (1403/06/11) از طریق سامانه آموزشی گلستان  به آدرس

https://golestan.mazaheb.ac.ir/home/Default.htm   انجام دهند.

لازم است برای ثبت‌نام اینترنتی اسکن مدارک مورد نیاز که در این اطلاعیه آمده است قبل از ورود به سامانه انجام گردد.

تذکر: لازم است در فایل های آماده شده مشخصات ذکر شده رعایت گردد: عکس 4*3 با رزولوشن 300dpi   و فرمت jpgو بقیه مدارک با رزولوشن 150 dpi  و فرمت jpg

مراحل ثبت نام الکترونیکی

*تکمیل اطلاعات درخواستی

*بارگذاری تصویر شناسنامه (تمام صفحات)

*بارگذاری تصویر کارت ملی (پشت و رو)

*بارگذاری عکس 4*3 با رزولوشن 300 dpiو فرمت jpg

*بارگذاری تصویر مدرک مقطع کارشناسی و ریز نمرات

*بارگذاری تصویر مدرک مقطع کارشناسی ارشد و ریز نمرات (پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک خود را دریافت ننموده اند لازم است گواهی فراغت از تحصیل خود را بارگذاری نمایند)

*بارگذاری تصویر وضعیت نظام وظیفه

*واریز اینترنتی مبلغ 50,000,000 ریال علی الحساب از طریق سایت دانشگاه

** جهت ثبت نام اینترنتی به آدرس https://golestan.mazaheb.ac.ir/home/Default.htm مراجعه نمائید و ورود به سیستم را کلیک کنید.

شناسه کاربری :     u031 و در ادامه آن شماره داوطلبی خود را وارد نمایید.

گذر واژه: کد ملی

پس از ورود به سامانه کاربری خود مطابق مسیر ذیل برای تکمیل فرمهای مربوطه اقدام کنید.

منوی آموزش- دانشجو- پذیرش غیرحضوری- پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

تمام مراحل را انجام دهید و سپس ثبت نام نهایی خود را پرینت و در روز پذیرش حضوری به دانشگاه ارائه دهید. (عدم اخذ پرینت نهایی ثبت نام اینترنتی به منزله عدم ثبت نام در دانشگاه مذاهب اسلامی است)

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزش انجام می‌پذیرد، لذا عدم تکمیل فرم‌ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت‌نام نهایی و مشکلات آتی می‌گردد و عواقب آن به عهده پذیرفته شده خواهد بود.

. ** در صورت بروز اشکال در فرآیند ثبت نام اینترنتی با شماره 02166465252 داخلی 406 تماس بگیرید.

1. ثبت‌نام حضوری:

پس از ثبت‌نام اینترنتی لازم است در یکشنبه 1403/06/18  به همراه اصل مدارک درخواستی به کارشناس مسئول تحصیلات تکمیلی (آقای حیدریان) جهت تشکیل پرونده فیزیکی مراجعه فرمایید.