اطلاعیه ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۵ کد : ۲۵۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
اطلاعیه ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

پذیرفته شده محترم مقطع کارشناسی ارشد سال 1403 دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی(از طریق آزمون سازمان سنجش)، ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به نکات زیر جهت ثبت نام در این دانشگاه توجه نمائید:

فرآیند ثبت‌نام شما در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در دو مرحله، ثبت‌نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو مرحله الزامی است.

ثبت‌نام اینترنتی:پذیرفته شدگان مکلفند این مرحله از ثبت ­نام را در روزهای شنبه و یک شنبه 17 و 18 شهریور ماه  از طریق سایت دانشگاه مذاهب اسلامی به آدرس https://golestan.mazaheb.ac.ir/home/Default.htm  انجام دهند.

لازم است برای ثبت‌نام اینترنتی اسکن مدارک مورد نیاز که در این اطلاعیه آمده است قبل از ورود به سامانه انجام گردد.

مراحل ثبت نام اینترنتی:

*تکمیل اطلاعات درخواستی

*.بارگذاری تصویر صفحات شناسنامه

*بارگذاری تصویر کارت ملی (پشت و رو)

*بارگذاری تصویر عکس 4*3 با رزولوشن 300dpi  و فرمت jpg

*بارگذاری تصویر مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی (پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک خود را دریافت ننموده اند لازم است گواهی فراغت از تحصیل خود را بارگذاری نمایند)

*بارگذاری تصویر ریزنمرات مقطع کارشناسی

*بارگذاری تصویر کارت پایان خدمت هوشمند / کارت هوشمند معافیت (پزشکی، کفالت و ) / برگ اعزام به خدمت مهلت دار (برای افرادی که برگ اعزام مهلت دار دریافت کرده‌اند) / نامه یا مجوز مربوط برای متعهدین خدمت در سازمان‌ها / سایر موارد مربوط به افراد مشمول نظام وظیفه

*واریز مبلغ علی الحساب سه میلیون تومان از طریق سامانه گلستان برای دانشجویان شهریه پرداز

**جهت ثبت نام اینترنتی به آدرس https://golestan.mazaheb.ac.ir/home/Default.htm  مراجعه نمائید و ورود به سیستم را کلیک کنید.

شناسه کاربری :     u031 و در ادامه آن شماره داوطلبی خود را وارد نمایید.

گذر واژه: کد ملی

پس از ورود به سامانه کاربری خود مطابق مسیر ذیل برای تکمیل فرمهای مربوطه اقدام کنید.

منوی آموزش- دانشجو- پذیرش غیرحضوری- پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

تمام مراحل را انجام دهید و سپس ثبت نام نهایی خود را پرینت و در روز پذیرش حضوری به دانشگاه ارائه دهید. (عدم اخذ پرینت نهایی ثبت نام اینترنتی به منزله عدم ثبت نام در دانشگاه مذاهب اسلامی است)

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزش انجام می‌پذیرد، لذا عدم تکمیل فرم‌ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت‌نام نهایی و مشکلات آتی می‌گردد و عواقب آن به عهده پذیرفته شده خواهد بود.

. ** در صورت بروز اشکال در فرآیند ثبت نام اینترنتی با شماره 02166465252 داخلی 406 تماس بگیرید.

ثبت‌نام حضوری:

پس از ثبت‌نام اینترنتی لازم است پذیرفته شدگان در روز دوشنبه 19 شهریورماه به همراه اصل مدارک درخواستی به کارشناس آموزش(آقای حیدریان) جهت تشکیل پرونده فیزیکی مراجعه نماید.

اصل شناسنامه و یک نسخه کپی- اصل کارت ملی و یک نسخه کپی- اصل مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی- اصل مدرک نظام وظیفه و یک نسخه کپی- سه قطعه عکس 4*3 جدید-

***نظام وظیفه: دانشجویان مشمول(آقا)  لازم است با مراجعه به سایت  epolice.ir  درخواست معافیت تحصیلی خود را ثبت نمایند. سایر دانشجویان تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دایم را به دانشگاه تحویل دهند.

***دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد فاقد خوابگاه می باشد.