روایت حضور دانشجویان دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در گلزار شهدای تهران

تهیه خبر: فاطمه پرندوار
۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۸۹ اخبار و رویدادها
روایت حضور دانشجویان دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در گلزار شهدای تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی به همت مدیریت فرهنگی و جمعی از دانشجویان برنامه هفتگی تجدید میثاق شهدای معظم و گرانقدر و آشنایی با سبک زندگی آنها روز پنج شنبه۱۹مهرماه ۱۴۰۳ در گلزار شهدای تهران برگزار شد.

در این دیدار معنوی تعدادی از دانشجویان خواهر، دانشگاه واحد تهران به سمت گلزار شهدای تهران حرکت، و بعد از زیارت قبور مطهر شهدا و عطر افشانی و غبارروبی مزار شهدا و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای گرانمایه انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند و سپس با قرائت خاطرات شنیدنی هشت سال دفاع مقدس و سبک زندگی شهدا گوش جان سپرده شد.

این روایتگری به همراه برگزاری مسابقه و اهداجوایز به برگزیدگان بود.

در پایان مراسم هم به خواهرانی که به تازگی به جرگه متأهلین پیوسته‌ اند، با هدایایی تجلیل شد.

گزارش تصویری// روایت حضور دانشجویان دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در گلزار شهدای تهران