قابل توجه دانشجویان خوابگاهی ورودی ۴۰۲ دانشجویان گرامی جهت تحویل خوابگاه و رزرو غذا

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۳ کد : ۳۰ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان خوابگاهی ورودی ۴۰۲ دانشجویان گرامی جهت تحویل خوابگاه

با توجه زمان شروع اولین روز کلاس، می توانند یک روز قبل به دانشگاه مراجعه نماید.

حتما توجه داشته باشید که پذیرش و تحویل خوابگاه صرفا با توجه به شروع اولین روز کلاس با استناد به سامانه آموزشی انجام خواهد شد.

وسایل مورد نیاز دانشجو:  پتو، بالش و ملحفه  وسایل شخصی ظروف مورد نیاز تغذیه شایان ذکر است با توجه به محدودیت فضای اتاقها از آوردن وسایل اضافه خودادری نمایید.

کلیه دانشجویان گرامی می توانند با مطالعه دقیق پنل آموزشی اتوماسیون تغذیه که در پیوست اطلاعیه است، پس از مراجعه به سامانه آموزشی گلستان و اطلاع از روز و ساعت تشکیل کلاس ها نسبت به رزرو وعده غذای خود اقدام نمایند.  شایان ذکر است غذا فقط به دانشجویانی داده می شود که رزرو داشته باشند.

نام کاربری شماره دانشجویی و رمز ورود Aa@12345 می باشد.

دانشجویان خوابگاهی می توانند وعده ناهار و شام از روز شنبه تا چهارشنبه را رزرو نمایند.

دانشجویان دانشکده علوم قرآن سلف دانشکده علوم قرآن را انتخاب نمایند. دانشجویان برادران مرکز سلف مرکزی برادران و دانشجویان خواهران سلف مرکزی خواهران را انتخاب نمایند. در انتخاب سلف حتما دقت کافی را بفرمائید.

آدرس اتوماسیون تغذیه:   https://jeton.mazaheb.ac.ir