نشست کارگاه آئین‌نامه‌های پژوهشی اعضای هیأت علمی: سرآمدان پژوهشی، پژوهانه و حق تشویق مقالات

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، کارگاه آئین‌نامه‌های پژوهشی اعضای هیأت علمی: سرآمدان پژوهشی، پژوهانه و حق تشویق مقالات، در دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی برگزار شد.

آگاهی اعضای محترم هیأت علمی از قوانین، مقررات و الزامات تعریف شده در اسناد بالادستی، از مهمترین پیشران‌های پیشرفت و توسعه دانشگاه به شمار می‌رود و می‌تواند در ارتقاء سطح توانمندی‌های اعضای محترم هیأت علمی نقش بارزی ایفا کند. بنا بر همین ضرورت، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در مورخ 23 مهر 1403 اقدام به برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان "آئین‌نامه‌های پژوهشی اعضای هیأت علمی: سرآمدان پژوهشی، پژوهانه و حق تشویق مقالات" نمود. در این کارگاه دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی، استاد علم‌سنجی و علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شاهد به عنوان مدرس این کارگاه، ضمن اشاره به آیین‌نامه انتخاب پژوهشگران سرآمدان هیأت علمی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، شیوه‌نامه تشویق نویسندگان مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین‌المللی و داخلی و آیین‌نامه پژوهانه دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، تاکید به آگاهی از مفاد هر آیین‌نامه داشتند.

دکتر نوروزی چاکلی در ادامه به شرح جدول امتیازات فعالیت‌های پژوهشی، جدول محاسبه امتیاز فعالیت‌های پژوهشی جهت تخصیص پژوهانه (Grant) و نحوه توزیع امتیاز فعالیت‌های پژوهشی مشترک پرداختند. بخش پایانی کارگاه نیز به طرح نظرات،‌ دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ اختصاص داشت.

در جلسات بعدی، این کارگاه در سطح سایر قوانین و مقررات مربوط به اعضای محترم هیأت علمی،‌ از جمله آئین نامه ترفیع، جهش علمی، دستورالعمل اجرایی پایه تشویقی و ... ادامه خواهد داشت.