به گزارش روابط عمومی

جلسه مشترک شورای بین الملل دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار شد

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۶ کد : ۳۶ اخبار و رویدادها
جلسه مشترک شورای بین الملل دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار شد

جلسه مشترک شورای بین الملل و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی روز شنبه ۲۹ مهرماه سال جاری با حضور ریاست محترم دانشگاه برگزار شد.

این جلسه که مشترک با موضوع هماهنگی برنامه های بین الملل با حوزه های کاری معاونت های دانشگاه تشکیل شد اعضا هر کدام نکته نظراتشان را در رابطه با این موضوع مطرح نمودند و به بررسی همکاری معاونت ها و چگونگی ارتباط مسئولین میزهای بین الملل با دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه پرداختند.

سپس جناب آقای دکتر صالحی ریاست محترم دانشگاه به همکاری هر چه بیشتر معاونت ها با دفتر بین الملل تاکید نمودند و مسئولین میزهای کشورهای هدف و تعیین شده همچون عراق، افغانستان، ترکیه، مصر، قطر و پاکستان را به ارتباط هرچه بیشتر و برگزاری نشست های مشترک و تبادل دانشجو و استاد با این کشورها خواستار شدند.

دکتر صالحی همچنین با تاکید برعملیاتی شدن ساز و کار برنامه های مصوب بین الملل دانشگاه به نشست مجازی اخیر برگزارشده با اساتیدی از کشور لبنان، گفتند: این ارتباطات باید عمیق تر و تا پایان سال این نشست ها و ارتباطات بیشتر برگزار گردد و بخش های مختلف بر عملیاتی کردن مصوبات دانشگاه اهتمام ورزند.